Nyheder -> Nyhedsarkiv 2000

FC Trekantens nyhedsarkiv 2000


FC Trekantens nye flag endelig i aktion (6. november 2000)

Efter et månedlangt udvalgsarbejde blev flagkommisionen i løbet af efteråret endelig færdige med deres arbejde. FC Trekantens gamle flag er dermed blevet erstattet af et nyt flag i dristigt design

Læs mere

Gambia Branch tilbage i Parken (16. november 2000)

Efter at FC Trekanten har mistet tålmodigheden med vores samarbejdspartner i Afrika vendte Gambia Branch tilbage til Parken med stor succes. Der var tale om klasseforskel da AGF blev klædt af til skindet foran 13.954 tilskuere. Samtidigt lancerede FC Trekanten den nye Donatas sang.

Læs mere

FC Trekanten på den anden side af sundet (27. juni 2000)

Kasper Bøgh var en af de overraskende mange FCK fans, der tog til Helsingborg mandag den 26. juni for at se FC Københavns første trænigskamp. Ifølge Kasper stod træner Hodgson for dagens detalje.

Læs mere

FC Trekantens hjemmeside udvider (9. juni 2000)

Efter en kort intern testperiode har formanden besluttet at FC Trekantens hjemmeside udvides med et debatforum og en intern del for medlemmerne.

Læs mere

Ikke udelt tilfredshed med FC Trekantens hjemmeside (2. juni 2000)

Afstemningen på FC Trekantens hjemmeside viser, at der er del besøgende, der ikke er videre tilfredse med hjemmesiden.

Læs mere

Herfølge vinder det danske mesterskab og FC Trekanten skifter formand (25. maj 2000)

Manglende inspiration og tvivlsomme resultater tvang torsdag Nikolai til at trække sig som formand for FC Trekanten. Samtidigt kunne beboerne fra landsbyen syd for Køge fejre klubbens første danske mesterskab.

Læs mere

Medlem af FC Trekanten er ved at have opbrugt sine 15 minutter (27. april 2000)

Medlem af FC Trekanten Kasper Bøgh Pedersen er uden for forenings regi begyndt at bruge af sine 15 minutters berømmelse. Da JP København i en artikel 17. april kunne skrive om Carlsbergs beslutning, om at trække Carlsberg Extra Cool fra markedet, bragte Kasper "Gammel Carlsberg" Bøgh sig i centrum.

Læs mere

Brølet dementerer (9. marts 2000)

Der bliver ikke krig mellem FC Trekanten og Brølet efter fanklubbladets dementi.

Læs mere

Ændringer i medlemsskaren (14. februar 2000)

Kampen mod Göteborg bragte en del ændringer i FC Trekanten, blandt andet et nyt fuldgyldigt medlem og en ny prospect.

Læs mere

Formand genvalgt (13. februar 2000)

Dramatikken begyndte lidt utraditionelt først efter selve valghandlingen ved formandsvalget på Thyges Kro. Valget forløb som det plejer med valgtaler med store løfter, to afstemningsrunder, Nicolai genvalgt og brudte valgløfter straks efter valget.

Læs mere

FC Trekanten har været på besøg på KBs anlæg. (27. januar 2000)

Flere af FC Trekantens medlemmer er den sidste tid mødt op på Peter Bangsvej, hvor de har overværet FC Københavns første træningskampe. Formanden giver her en øjenvidneberetning.

Læs mere

Formanden udgiver analyse af F.C. Trekantens BIF-sang (10. januar 2000)

Afstemningen på F.C.Trekantens officielle hjemmeside viste, at et foruroligende stort antal af de adspurgte ikke forstod F.C. Trekantens BIF-sang. Det rodes der nu bod på i en lille pamflet fra formanden.

Læs mere