Nyheder -> Nyhedsarkiv 2000 -> 27.04.2000

Medlem af FC Trekanten er ved at have opbrugt sine 15 minutter

Medlem af FC Trekanten Kasper Bøgh Pedersen er uden for forenings regi begyndt at bruge af sine 15 minutters berømmelse. Da JP København i en artikel 17. april kunne skrive om Carlsbergs beslutning, om at trække Carlsberg Extra Cool fra markedet, bragte Kasper "Gammel Carlsberg" Bøgh sig i centrum.

Da JP København skulle researche (Til orientering for TV2 sporten kan vi oplyse, at det er noget nogle journalister stadig gør. Red.) til en artikel 17. april, om at Carlsbergs havde besluttet at stoppe produktionen af ’øllen’ Carlsberg Extra Cool, må de have været på besøg på FC Trekantens hjemmeside. Det er i hvert fald den eneste forklaring Kasper Bøgh har på, at han dagen før blev ringet om af en journalist, der gerne ville have en kommentar til sagen.


Kasper, der i FC Trekanten sammenhæng er kendt for sin hang til Gammel Carlsberg, var ikke bange for at give sin mening til kende uden at skele til, at han i forbindelse med FC Trekantens mediecirkus allerede har brugt store del af de 15 minutters berømmelse, der tilkommer os almindeligt dødelige. I artiklen er Kasper blandt andet citeret for følgende guldkorn "FCK er Sort Guld", som svar på journalistens sarkastiske sammenligning mellem FCK’s spil og tyndt øl.


Vi ønsker Kasper tillykke, men må samtidigt bede ham om at tænke nøje over, hvad de sidste 2½ minut skal bruges til.


Læs JP Københavns artikel her. (Det tidligere link er nu dødt (Red.))



Forrige nyhed Næste nyhed