Nyheder -> Nyhedsarkiv 2000 -> 09.03.2000

Brølet dementerer

Der bliver ikke krig mellem FC Trekanten og Brølet efter fanklubbladets dementi.

I efterårets sidste nummer af FCKFC's medlemsblad Brølet blev FC Trekantens Brøndbysang bragt. Dette skabte naturligvis stor begejstring i FC Trekanten. Desværre blev FC Trekanten i den forbindelse ikke krediteret for sangen. Æren tilfaldt i stedet en tilfældig Lyngby-fan. (Læs mere her)


Dette faldt den vikarierende pressetalsmand for brystet, og han tog straks kontakt til Brølets chefredaktør, Martin Kreisberg, og truede med sagsanlæg, bål og brand. Marting var dog hurtig til at levere en skriftlig undskyldning, og lovede i samme forbindelse, at der i næstkommende nummer af Brølet ville blive bragt et dementi.


Brølet #27 dumpede ind af døren tirsdag, og blev naturligvis læst med stor interesse. Vreden steg i kroppen, da dementiet ikke kunne findes. Dette viste sig dog at være en fejl, som ikke skyldtes Brølet, men den vikarierende pressetalsmands overdrevne indtag af alkohol. Til sidst lykkes det dog at finde dementiet, og man kunne roligt lægge sig til at sove.


Dementiet lyder som følger (side 44-øverst):


"Brølet dementerer #1


Vi bragte i sidste nummer en sang, som vi havde modtaget fra Frank Kanlund. Sangen er komponeret af Formanden for FC Trekanten, en helt igennem københavnsk fraktion af fans, der beder os meddele, at FC Trekanten tidligere var (stavefejl, red.) været ude i en sag, hvor de måtte kæmpe for ophavsretten til deres navn. Yderligere information på www.ku.dk/ups/fctrekanten."


På vegne af FC Trekanten takker jeg for Brølets dementi.


I samme forbindelse bliver jeg dog nødt til at henlede opmærksomheden på en bladets leder. I "Ud med FCK!" af Nikolaj Steen Møller kan man finde følgende udtalelse: ".. og gudhjælpemig om ikke et navn så tåbeligt som FC Trekanten var ved at blive en realitet."


Nu henviser Nikolaj formodentlig til den mislykkedes fusion fra trekantsområdet, men jeg mener ikke, at formuleringen er så heldig.



-Den vikarierende pressetalsmand



Forrige nyhed Næste nyhed