Nyheder -> Nyhedsarkiv 2000 -> 27.06.2000

FC Trekanten på den anden side af sundet

Kasper Bøgh var en af de overraskende mange FCK fans, der tog til Helsingborg mandag den 26. juni for at se FC Københavns første trænigskamp. Ifølge Kasper stod træner Hodgson for dagens detalje.

Første halvleg var med 1.-holdet, dog undtaget Mio og Løns, som begge er småskadet og Zuma, der jo har benyttet lejligheden til at blive gift, og derfor er et smut i SA. På spids var Brattbak og David, som med hhv. 1 og 2 mål skaffede en 0 - 3 føring til FC København ved halvleg.


Til anden halvleg var hele holdet skiftet ud (7 mand iflg. BT), og det var nu de unges der var på banen. De gjorde det vist ikke særlig godt. I hvertilfald lod de svensken nette tre gange med slutresultatet 3 - 3 til følge.


I følge Kasper var det Hodgson selv som stod for holdet (BT siger Colin Toad og CV), og han stod iflg Kasper for dagens detalje: Da de unge spillere efter anden halvleg var på vej i omklædningsrummet, sendte Hodgson dem på stroppetur. Han var øjensynligt så utilfreds med deres indsats, at de måtte løbe banen rundt.


Man må sige, at der er kommet andre boller på suppen:-)Forrige nyhed Næste nyhed