Lidt af hvert


FC Trekantens Brøndbysang

Mindeværdige øjeblikke
Om sitet

Sidst opdateret:


18. December 2008Mere om sitet

Nyhedsoversigt

Fctrekanten.dk er vågnet!

(18.12.2008)

Hov sker der noget #2?

(16.02.2008)

Hov sker der noget?

(04.07.2007)

Nyhedsarkiver

Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2006

Nyhedsarkiv 2005

Nyhedsarkiv 2004

Nyhedsarkiv 2003

Nyhedsarkiv 2002

Nyhedsarkiv 2001

Nyhedsarkiv 2000

Nyhedsarkiv 1999

Besøgende

Vi begyndte at tælle 05.12.2002.

Nyheder ->  Nyhedsarkiv2006 -> 18.10.2006

FC Trekanten i Manchester


I går drog ni medlemmer af FC Trekanten til Manchester for at overvære Champions League kampen mod mægtige Manchester United. Det blev en herlig dag i det engelske.

FC Trekanten havde sat hinanden i stævne i Kastrup lufthavn et ukristeligt tidligt tidspunkt. Alle mødte dog op til tiden og vi kunne i modsætning til mange andre FCKere checke nogenlunde smertefrit ind. Flagene blev efterfølgende checket ind som ’Tung last’, hvilket senere skulle vise sig at være en skæbnesvanger beslutning.


Vel igennem sikkerhedskontrollen, der også foregik hurtigt for FC Trekantens vedkomne, var det tid til kaffe (for en enkelt blev det da også til dagens første øl). I det toldfrie område nåede et enkelt medlem at indvie os andre i problemer på pelsområdet.


Da klokken nærmede sig afgang, blev vi i rumskibslignende busser fragtet mod FCKFCs fly nummer 3, der var Airbus 330-300 med plads til 405 passager.I flyet sørgede en bademester (guide fra Fanklubben) for, at vi hurtigt blev konverteret fra ”Dem der skal med fly nr. 3” til ”Dem med de blå bånd”. FC Trekanten indtog hurtigt række nummer 24 og inden man kunne se sig om, havde vi organiseret dagens første Tifo – den nu legendariske ”Burburry-tifoen fra række 24”.Efter næsten en times venten i flyet, blev det endelig tid til afgang.


Da vi ankom til Manchester viste det sig, at fraktionens tunge last ikke var med flyet. Vi har således mistet Frejas flag og stangen til Fanen (selve Fanen er dog stadig i vores besiddelse, men trænger i øvrigt i den grad til en vask).


Turen gik nu mod Manchesters centrum (i denne sammenhæng virker det forkert at kalde det for Manchester City) og til ’pubben’ Tiger-Tiger, der var en slags engelsk Scala, med en masse barer med alt for dyre ’pints’. Her slog vi os hurtigt sammen med Den Ærede Tidligere The Double Formands kollega Jon.


Som den kulturinteresserede fraktion FC Trekanten er, ville vi dog hellere på udflugt i byen.


Efter en kort rundtur fandt vi, hvad vi søgte - en pub med ’pints’ til rimelige priser. Sinclairs Oyster Bar blev derefter vores base resten af dagen. Kristian (Lille-Hart) sluttede sig i løbet af dagen til selskabet. FC Trekanten var ikke ene om at vælge dette agtværdige etablissement, som det fremgår af billedet (som er sakset fra www.fck.dk).


FCKs fans på etablissementet nød den lokale øl i store mængder og det forlød senere på dagen, at der blev sat omsætningsrekord på stedet.


Da klokken nærmede sig 17 drog vi igen mod Tiger-Tiger, hvor busserne til ’Det gamle Træfort’ afgik fra. Vi nåede lige en runde øl i Loungen (Japanske, da man var løbet tør for engelsk øl).


Efter en lidt kaosagtigt entre til busserne var situationen: Den Ærede Tidligere The Double Formand havde valgt én bus, vi andre en anden. Det var således en splittet fraktion, der drog mod det legendarisk storstadion og det skulle blive endnu værre, da Rostock og BS forlod bussen, da de ikke kunne holde sig mere.


Der blev dog heldigvis skabt samling på tropperne inden vil stillede os i kø til indgang E(n)32. Adgangstegnet til ”Drømmenes Teater” så således ud:Det skulle i løbet af kampen vise sig, at det ikke er helt skævt med betegnelsen Teater. Der er f.eks. boder, hvor man i pausen kan afhente forudbestilte drikkevarer og stampublikummet er lige så stille som publikummet på Gammel Scene.


Kampen endte helt fortjent 3 – 0 til United, men det var en megaoplevelse at være med til at synge dem ud af deres hjemmebane gennem hele kampen. Da de en enkelt gang fik gang i ”Who the fuck are you?” var det fornøjelse, at vi dobbelt så højt kunne svare ”We’re the Champions who are you?”.


Efter kampen var der en smule buskaos igen og i et kort øjeblik så det ud som om fraktionen igen stod over for splittelse. Vi blev dog samlet igen og blev så sendt på en gåtur mod de sidste busser, der befandt sig på en meget mørk parkeringsplads langt væk fra Stadion. I følge med en hel masse mennesker i gul vest, der alle hed Bobby kom vi sikkert til busserne, der fragtede os til lufthavnen.


Her stod den på kø til alt (sikkerhedskontrol, cafeteriet og boarding) – men langt om længe var vi på flyet og efter at have ventet 40 minutter på de to sidste padder, der ikke kunne finde ud af at komme på flyet i tide, gik turen mod Kastrup.


Ved halvfiretiden var vi hjemme. Her glimrede dansk politi ved at være til stede med to mand i næsten kampudstyr – de første betjente i den mundering vi så hele dagen!


Vi skiltes i god ro og orden. Fctrekanten.dk skulle hilse fra formanden og sige tak for en rigtigt god tur!


P.S. Så snart der tikker turbilleder ind til web-master vil de bliver bragt på disse sider.Forrige nyhed Næste nyhed