Thyges

Thyges Kro

FC Trekantens hjemsted offline
Thyges

Efter at FC Trekanten var blevet stiftet manglede foreningen i et stykke tid et fast mødested. Men pludselig var det der!


Det var Mads, der ledte os på sporet af Thyges Kro på Østerbrogade - fem minutters gang fra Parkens C-tribune. Her driver Birthe et godt gammeldags FC København-venligstemt værtshus, hvor Birthe og bartjenere som Holger, Lizzie og Maria på skift sørger for, at man befinder sig godt. Som på andre gode værtshuse kan man spille billard, men Thyges absolut største aktiv var (indtil Tuborg skandaløst stoppede leverancerne)


½ liter iskold Tuborg for kun 18 kr.


Adressen er:

Thyges Kro
Østerbrogade 122, kælderen
2100 København Ø
Tlf.: 35 26 52 02

Hvis du har problemer med at finde vej så se kortet nedenfor:


 FCT nyder livet på Thyges

Har man først fundet vej til Thyges kan man møde stamkunder som Jonnie Sømand, Jonny Maler, Peter FC-biletter og Michael Jurastuderende.


På billedet ses medlemmer af FC Trekanten, der nyder livet på Thyges.


FC Trekanten vurderer på bedste Michelinmaner løbende Thyges kro. I mange år sad der altid tre stjerner (en rejse værd) lige i skabet, men episoder i løbet af sæsonen 2004/05 har betydet, at FC Trekantens lige nu kun vurderer Thyges til:
(En omvej værd)

FC Trekanten er dog overbevidst om, at Birthe nok skal få rettet de småfejl, der har været, således at den sidste stjerne nok skal komme på plads igen.


På det sidste er der også en række andre fraktioner, der har fundet frem til Thyges, hvorfor det på kampdage må anbefales at komme i god tid.