Nyheder -> 04.07.2007

Hov sker der noget?


Jo du ser rigtigt, der sker noget igen på fctrekanten.dk.

Onsdag den 9. maj blev FC København for sjette gang danske mestre i fodbold. Fctrekanten.dk 'udkom' allerede i løbet af aftenen i en mesterskabsudgave, der dagen efter blev efterfulgt af en udgave med et musikalsk indslag.


Siden da oplevede vi at FCK (fortjent) tabte en Pokalfinale og at mange af FC Trekantens medlemmer, sammen med Jack og veninde (den ene vej), var i Vejle og hente mesterskabstrofæet, men det kommer der mere om senere på disse sider.


Nu står en ny sæson for døren og hjemmesiden er derfor tilbage i sædvanlige 'klæder' - her hviler vi ikke på laurbæerne. Bemærk at aktivitetssiderne i samme anledning er opdaterede.


Det skal også fremhæves, at den mest 'blodige' afstemning nogensinde på Fctrekanten.dk også er afsluttet. Det kan du læse mere om her.


Den nye superligasæson starter allerede om 14 dage. FCK starter ude mod FC Brixtofte oppe på Rødvinsslottet i Farum. Eventuel pokaloverrækkelse vil denne gang ske i Parken 24. maj 2008 efter en kamp mod Lyngby Boldklub. I denne superligasæson er der to udekampe mod BuIF og én hjemmekamp: I næstsidste spillerunde (ude), i sidste spillerunde i efterårssæsonen (hjemme) og så den traditionelle kamp i september (ude).


Det er dog langt mere interessant og vigtigt, at FCK allerede tirsdag den 31. august hjemme spiller første kamp i 2. kvalifikations runde af Champions League mod israelske Beitar Jerusalem, der var værst tænkelige modstander, der kunne komme op af bowlen ved lodtrækningen.


Fctrekanten.dk har i øvrigt denne hilsen fra webmaster


Puh det er rart at have fået ferie, nu kan jeg endelig koncentrere mig om mit et og alt - fctrekanten.dk.Forrige nyhed Næste nyhed