Nyheder -> 18.12.2008

Fctrekanten.dk er vågnet!


Med udsigten til forårskampe i EUFA-cuppen er fctrekanten.dk vågnet. Vi bringer med eneret et interview med den ind til i dag forsvundne formand og webmaster.

Vi møder Formanden/webmaster i en sort kælder i Valby, han ser slidt ud og er tydelig ikke glad ved situationen, men han har lovet at fortælle, hvor han har været de sidste år


Fctrekanten.dk (FCT.DK): Hvad er det sket de forløbne år?


Formanden/Webmaster (MOP): De første år sammen med Stein var forrygende, men jeg lagde jo godt mærke til at der kom flere og flere Brøndbyhools til i omgangskredsen.


FCT.DK: Og var det så der, du oplevede skiftet?


MOP: Ja stein gav jo penge til det hele, men da han sponsorerede de unge FCKs menneskers romerlys på Brøndby Stadion var jeg ved at sige stop.


FCT.DK: Men det er jo over et år siden


MOP: Ja men han var jo karrismatisk, den lille mand.


FCT.DK: Er der noget du fortryder?


MOP: Ja klart! Jeg fortryder da, at jeg undervejs ikke har kunnet løfte mit formandskab i FC Trekanten, jeg har ikke mødt op til kampene, som man kunne forvente og som webmaster har jeg været en skandale.


Ja og så de personer, der burde have været udnævnt i perioden. Jeg håber de kan tilgive, at det må vente til Brunchen før Brøndbykampen 1. marts, hvor jeg vil prøve at rode bod på efterslæbet!


FCT.DK: Hvad fik dig til at vågne op?


MOP: FCK videre i Europa! Vi skal se EURO-bold i Parken til foråret, hvem ville ikke vågne op over det!
Forrige nyhed Næste nyhed