Lidt af hvert


FC Trekantens Brøndbysang

Mindeværdige øjeblikke
Om sitet

Sidst opdateret:


18. December 2008



Mere om sitet

Nyhedsoversigt

Fctrekanten.dk er vågnet!

(18.12.2008)

Hov sker der noget #2?

(16.02.2008)

Hov sker der noget?

(04.07.2007)

Nyhedsarkiver

Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2006

Nyhedsarkiv 2005

Nyhedsarkiv 2004

Nyhedsarkiv 2003

Nyhedsarkiv 2002

Nyhedsarkiv 2001

Nyhedsarkiv 2000

Nyhedsarkiv 1999

Besøgende

Vi begyndte at tælle 05.12.2002.

Nyheder ->  Nyhedsarkiv2006 -> 03.08.2006

Nyt fuldgyldigt medlem i FC Trekanten


Samtidig med sejren over MyPa 47 blev FC Trekanten et fuldgyldigt medlem rigere

Den samlede sejr mod MyPa 47 kom som bekendt i hus med 2-2 i det finske. Der var ikke mange FCK-fans til stede på stadion, men FC Trekanten var repræsenteret af Soumi Branch.


Den Ærede Tidligere The Double Formand mener at have udpeget FC Trekantens udsendte som nummer 2 fra højre på næstbagerste række på dette billede fra www.fckfc.dk


FC Trekantens formand havde inden kampen lovet Steen fra Soumi Branch forfremmelse i tilfælde af avancement til tredje kvalifikationsrunde til Champions League.


Dette løfte blev indfriet kort efter kampen og Steen er hermed det 17. fuldgyldige medlem af FC Trekanten.


Soumi Branch har allerede kvitteret med følgende reportage fra det finske:


Tak, eller "Kiitos" som det heder på finsk!.

 

Om kampen kan man vel kun sige, at FCK ikke imponerede; men det skulle de heller ikke. De gjorde dog den store fejl at undervurdere sin modstander. Får man ikke hullerne lukket i forsvaret, er sidste kamp mod Ajax.

 

De to finske mål var fæle brølere i midtforsvaret og sådan noget bliver straffet prompte på internationalt plan - og altså også her i Vestsibirien - hvorimod målscoringen ikke synes at fejle noget hos løverne. Fire mål i to kampe er acceptabelt. Alligevel vil jeg hævde, at FCK burde have vundet denne kamp med "Clean Sheat", for der er himmelvid forskel på dansk og finsk fodboldtradition.


F.eks. blev resultatet i de finske medier præsenteret som en sejr for MyPa ved at man i fjernsynet viste to finske mål, mens man ikke viste frisparksmålet. Bare for at illustrere at finnerne godt er klare over klasseforskellen.


Vi burde være klasser bedre end disse ishockeyspillende koskenkorvadrikkere, der taktisk er på højde med en flok rensdyr. Derfor ville jeg i kommende uge arbejde hårdt på at få libero og stopper til at tale lidt sammen, så de ved hvor hinanden er.


Og så vil jeg ellers håbe på sensationen. Af alle modstandere er Ajax faktisk overkommelig. Her handler det bare om ikke at overvurdere sin modstander.


Hilsen Steen - Suomi Branch



Forrige nyhed Næste nyhed