Lidt af hvert


FC Trekantens Brøndbysang

Mindeværdige øjeblikke
Om sitet

Sidst opdateret:


18. December 2008Mere om sitet

Nyhedsoversigt

Fctrekanten.dk er vågnet!

(18.12.2008)

Hov sker der noget #2?

(16.02.2008)

Hov sker der noget?

(04.07.2007)

Nyhedsarkiver

Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2006

Nyhedsarkiv 2005

Nyhedsarkiv 2004

Nyhedsarkiv 2003

Nyhedsarkiv 2002

Nyhedsarkiv 2001

Nyhedsarkiv 2000

Nyhedsarkiv 1999

Besøgende

Vi begyndte at tælle 05.12.2002.

Nyheder ->  Nyhedsarkiv2005 -> 26.07.2005

Sejr, nyt flag og pokerbølgen

Første hjemmesejr i sæsonen blev fejret på Thyges. Selvom formanden ikke var tilstede besluttede den tilstedeværende del af FC Trekanten, at vi skal have et nyt flag og at vi måske hopper på Pokerbølgen.

Første hjemmekamp i sæsonen var mod AC Horsens. Trods total FCK dominans, især i 2. halvleg, udeblev målfesten. Med et Santosmål i overtiden sikrede FCK sig en 2 – 0 sejr og vi har efter de første to runder 6 point og har ikke lukket et mål ind – en glimrende sæsonstart for et hold med så mange nye spillere.


Selvom sommerpausen denne gang har været meget kort er der altid noget specielt over første hjemmekamp i sæsonen. FC Trekanten var da også mødt talstærkt op til kampen.


Helt som traditionen byder fortsatte FC Trekanten sæsonstartsfestlighederne på Thyges efter kampen, hvor der i løbet af aftenen blev drøftet en række vigtige emner og også truffet beslutninger.


I Formandens fraværd(!) var det eksguldformand Tim, der ledte forhandlingerne, ud fra følgende dagsorden:


1. Valg af ordstyrer
2. Valg af referent
3. Godkendelse af dagsorden
4. Flaget
5. Eventuelt


Tim valgte til alle tilstedeværendes store tilfredshed at springe dagsordenpunkterne 1 til 3 over.


Ad 4. Flaget
Flaget i aktion for første gang

Herefter blev Flagets og dets fremtid diskuteret.


Anledningen var, at flaget efterhånden er slidt op, og det var og er Tims (FC Trekantens autoriserede flagleverandør) vurdering, at det ikke kan repareres, og at det næppe holder et halvt år mere. Det skal samtidigt bemærkes, at den 6. september i år, er det 5 år side flaget fik sin debut (se her), hvilket må siges at være en høj alder for et stykke stof i den branche. Det blev derfor besluttet, at der skulle laves et nyt flag.


Eksguldformand Tim påtager sig igen opgaven med at sy det nye flag, men inden arbejdet kunne igangsættes skulle den tilstedeværende del af FC Trekanten tage stilling til to ting:


a. Skal det nye flag have samme design?
b. Skal det nye flag have samme farve(r)?


Der blev fra de tilstedeværtende nikket til begge dele, og Tim går derfor snarest i gang med at sy et nyt flag magen til det gamle.


Tim har efterfølgende fremsendt følgende flagtekniske betragtninger:


Der vil muligvis blive lavet enkelte ændringer, men disse vil kun have til formål at styrke flaget (f.eks. forstærkning af forankring på pind og tilpasning af flagets størrelse, så afstanden fra hjørne (ønp) til hjørne (nvfp) er mindre end pindens længde, hvorved flaget ikke rører jorden, når det bare står.


Ad 5. Eventuelt

FC Trekanten Poker?

Under eventuelt afslørede Jan, at han sammen med Ekspræsident Kasper går med planer om, at danne en underafdeling af FC Trekanten, hvis formål er at dyrke det ædle (og pok(k)ers populære) spil Poker. Jan kunne afsløre, at der arbejdes på egentlige vedtægter for underafdelingen. Vedtægter, der efter sigende oven i købet vil blive skrevet ned!


Resten af FC Trekanten venter i åndeløs spænding.


FCN – FCK

Den kommende kamp i Farum blev herefter drøftet. Det blev besluttet, at FCT ikke tager fanklubbusserne, men der var rimelig stor tilslutning til at man møder op på søndag.


Herefter blev den formelle del af mødet afblæst og der blev som det hør og bør takket for god ro og orden under mødet. De tilstedeværende kunne derefter koncentrere sig om billard og væskebalanceregulerende aktiviteter.Forrige nyhed Næste nyhed