Lidt af hvert


FC Trekantens Brøndbysang

Mindeværdige øjeblikke
Om sitet

Sidst opdateret:


18. December 2008



Mere om sitet

Nyhedsoversigt

Fctrekanten.dk er vågnet!

(18.12.2008)

Hov sker der noget #2?

(16.02.2008)

Hov sker der noget?

(04.07.2007)

Nyhedsarkiver

Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2006

Nyhedsarkiv 2005

Nyhedsarkiv 2004

Nyhedsarkiv 2003

Nyhedsarkiv 2002

Nyhedsarkiv 2001

Nyhedsarkiv 2000

Nyhedsarkiv 1999

Besøgende

Vi begyndte at tælle 05.12.2002.

Nyheder ->  Nyhedsarkiv2005 -> 02.10.2005

Udramatisk formandsvalg og dramatik i Parken

Formandsvalget på Thyges gik helt efter reglerne, det var så det sidste den aften der gjorde det!

Morten blev valgt som ny Formand for FC Trekanten og FCK blev på grummeste vis sendt ud af UEFA-cuppen af en inkompetent engelsk dommer.

Den ærede tidligere The Double Formand havde op til UEFA-cup kampen mod HSV, 29. september 2005 udskrevet valg til Formandsposten for FC Trekanten. Valget blev sjældent udramatisk, men vi bringer alligevel en reportage fra valghandlingen.


Klokken 19 (det officielle tidspunkt for valgets start) havde følgende fuldgyldige medlemmer indfundet sig ved stambordet (i dagens anledning ’valgbordet’): Den ærede tidligere The Double Formand, Jakob, Mads og Morten. Den ærede tidligere The Double Formand havde på forhånd modtaget afbud fra de to Eksguldformænd Nicoline og Tim og Ekspræsident Kasper.


Det ringe fremmøde betød dog, at Den ærede tidligere The Double Formand udskød valgets start til 19.15, så Eddie Royal (som man var i telefonisk kontakt med) havde en teoretisk mulighed for at nå frem.


Præcis 19.15 gik man i gang. Første hurdle, der skulle overstås var at finde en valgtilforordnet i Tim og Kaspers fraværd. Den ærede tidligere The Double Formand pegede på det eneste tilbageværende medlem af Rådet – Morten, der tog i mod opgaven. Man kunne derefter formelt igangsætte valget, der slavisk fulgte følgende dagsorden:


1. Formanden går af
2. Kandidater bliver opstillet på opfordring
3. Valgtaler fra de opstillede kandidater.
4. Herefter har der ved nogle valg være spørgerunde
5 .Valghandling nr. 1. til nr. N
6. Ny formand valgt
7. Ny formand giver omgang
8. Ny formand har ved visse lejligheder benyttet valget til opgradering af medlemmer


Ad 1: Formanden går af
Den ærede tidligere The Double Formand holdt en velforberedt afskedstale, der fra ord til anden var lig den tekst, der tidligere var udsendt til medlemmerne på mail.


Ad 2: Kandidater bliver opstillet på opfordring
Mads opfordrede Morten til at stille op. Morten tog glad i mod opfordringen og fulgte traditionen tro op med at opfordre den afgående formand Nicolai til at stille op. Nicolai tog – som han skulle – i mod opfordringen. Herefter blev Mads opfordret af Jakob til at stille op. Mads tog – som han skulle – imod opfordringen. Herefter var der ikke flere opfordringer, så den officielle kandidatliste var:

Ad 3: Valgtaler
Nicolai lagde ud med en rystende skarp tale, hvor der blandt andet blev lovet en ny Fane i Funky farver og Tifoen over alle tifoer.


Mads fulgte efter med en tale der var præget af, at han var rystet over at være blevet opstillet og at han ikke så mulighed for at hæve det – efter Mads’ egen mening – for ringe fremmøde.


Morten brugte sin taletid til at erklære, at han faktisk gerne ville være formand og røg så over i klassikeren med uopnåelige valgløfter, blandt andet at FC Trekantens tro kopi af det forsvundet Flag, ville være klar ved septembers udgang.


Ad 4. Spørgerunde
Man gik herefter til spørgerunden. Vi bringer her uddrag.


Morten blev bl.a. spurgt om et eventuelt formandskab ville gå ud over arbejdet som Webmaster. Efter at Morten havde garanteret, at dette ikke ville være tilfældet, drejede spørgeren elegant spørgsmålet over på sammenblandingen mellem Formandsmagten og kontrol med foreningens massemedier. Italienske forhold blev i den forbindelse nævnt.


Nicolai blev bl.a. spurgt om et nyt Formandskab ville have indflydelse på hans arbejde i ”Den historiske kommission”. Nicolai svarede, at han uanset udfaldet af valget ville have sine bidrag klar senest søndag, den 2. oktober klokken 23.59.


Morten blev bl.a. spurgt om han havde nogle magtmidler i forhold til den faste flagleverandør, der kunne sikre opfyldelse af valgløftet omkring Flaget. Morten mumlede noget om, adgang til lønsystemet på pågældendes arbejdsplads.


Ad 5. Valghandling
Morten konstaterede i sin egenskab af valgtilforordnet, at Eddie Royal endnu ikke var mødt op og at Nicolai havde én gyldig skriftlig fuldmagt. Der var derfor kun var fire stemmeberettigede til stede, hvoraf én havde to stemmer. Morten udpegede det tilstedeværende Prospect BS som stemmeoptæller. BS takkede for valget og uddelte herefter de fem neutralt udseende stemmesedler, hvorefter en andægtigt stemning bredte sig.


Efter en meget kort valghandling, kunne stemmeoptællingen begynde. Første stemme var til Mads, anden til Morten, tredje til Morten, fjerde til Morten og femte til Mads.


På dette tidspunkt, valgte den valgtilforordnede - lidt ekstraordinært - at give BS en ny chance for at offentliggøre stemmeresultatet, så der var den rette Robinsonstemning over det hele.


Ved denne anden offentliggørelse gik første stemme til Mads, anden til Morten, tredje til Mads og fjerde til Morten. Situationen var nu, at både Mads og Morten havde to stemmer og sidste stemme altså var afgørende.


Ad 6. Ny formand valgt
Morten fik den femte stemme og blev dermed valgt som den 6. formand for FC Trekanten.


Fctrekanten.dk skal for at undgå en hver tvivl om sammenblanding af Formandskabet og kontrollen med foreningens massemedier undlade, at sige tillykke.


Ad 7. Ny formand giver omgang
Dette punkt blev naturligvis fulgt


Ad 8. Ny formand har ved visse lejligheder benyttet valget til opgradering af medlemmer
Den nye Formand valgte under dette punkt, at offentliggøre en række beslutninger:

Herefter afsluttede Morten i sin egenskab af valgtilforordnet valget og takkede for god ro og orden.


Efter valget, der fulgte de uskrevne regler til punkt og prikke gik FC Trekanten til en kamp, hvor relativt enkle og nedskrevne regler ikke blev fulgt. FCK blev i den grad bortdømt af en engelsk dommer, der på forhånd var blevet degraderet fra Premier League til 3. division i England.


Den nye Formand kom således ikke forrygende i gang med sit arbejde!




Forrige nyhed Næste nyhed