Lidt af hvert


FC Trekantens Brøndbysang

Mindeværdige øjeblikke
Om sitet

Sidst opdateret:


18. December 2008Mere om sitet

Nyhedsoversigt

Fctrekanten.dk er vågnet!

(18.12.2008)

Hov sker der noget #2?

(16.02.2008)

Hov sker der noget?

(04.07.2007)

Nyhedsarkiver

Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2006

Nyhedsarkiv 2005

Nyhedsarkiv 2004

Nyhedsarkiv 2003

Nyhedsarkiv 2002

Nyhedsarkiv 2001

Nyhedsarkiv 2000

Nyhedsarkiv 1999

Besøgende

Vi begyndte at tælle 05.12.2002.

Nyheder ->  Nyhedsarkiv 2003 -> 07.10.2003

Dramatik, Demokrati og Drama

FC Trekantens første og sidste præsident blev Kasper. FCTrekanten.dk bringer - med eneret - en øjenvidneberetning fra en af hovedpersonerne (Kasper) ved det just overståede præsident- og formandsvalg.

Efter en halvkedelig pligtsejr 28. september over de hårdtspillende, valby-drenge fra Frem og deres ganske sympatiske supportere, så samledes FC Trekantens øverste myndighed, nemlig FC Trekanten i fraktionens lokaler på Østerbrogade for under myndig ledelse af den provosoriske leder Tim at træffe hvad alle troede ville være et let og hurtigt overstået valg af formand.


Det skulle hurtigt vise sig, at de der havde troet, at aftenens valg ville være en kvik affære tog grundigt fejl. I stedet fik vi 2 timers ufortyndet dramatik!


Før foreningen kunne skride til valget måtte man tage stilling til et (komplet latterligt og forvrøvlet, red.) forslag om at ændre formandstitlen til en præsident. Forslaget blev gennemført med det snævrest mulige flertal, hvilket fik Kasper til at melde sig ud af foreningen MED ØJEBLIKKELIG virkning. Udmeldelsen blev dog nægtet Kasper af den provisoriske ledelse, og Kasper måtte gennemføre resten af mødet under protest (hvilket dog ikke afholdt ham fra at deltage højlydt i diskussionerne).


Det skal bemærkes at ingen brugte den nye titel under det følgende forløb - et vink med en vognstang med denne rapporters mening.


Som følge af Kaspers forsøg på udmelding gik en diskussion om selve grundlaget for foreningen i gang. Mange hårde ord blev sagt og mange holdninger blev vendt. Kun Jan var ikke i stand til at deltage med fornuftigt input, men insisterede til mødelederens store irritation på at holde den ene valgtale efter den anden for sin foretrukne kandidat. Den i øvrigt udbytterige debat endte dog med konsensus om at vi er i FC Trekanten for at se fodbold og hygge os.


Mødelederen gik derefter - efter en lille tissepause - over til valghandlingen.


Her skal kun kort gøres rede for den indviklede, kontroversielle men nødvendige valgprocedure: alle medlemmer kan indstille alle medlemmer, dog ikke sig selv. Alle har en stemme. En stemme kan være på en kandidat eller blank og fremgår andet af sedlen vil stemmen være ugyldig. Opnår en kandidat valg med over 50% af stemmerne i første runde er denne valgt, i de følgende runder er simpelt flertal nok.


Opstillet blev:

og ...

Af valgtaler og opstillingsgrunglag fremstod der et klart billede af at ingen ønskede valg bortset fra Nicolai, der lovede at genindføre traditionen med sprut fra formanden på udebaneture - en tradition samme Nicolai pudsigt nok var manden der i samarbejde med AaB's kontrollørkorps fik afskaffet.


Første runde betød at Kasper og Nicolai gik videre til anden runde.


De næste tre runder endte uafgjort, og Morten følte sig nødsaget til at gå idet spændingen var for meget for den ellers rolige hjemmesideadministrator og -redaktør.


Morten fik dog af Dirigent lov afgive brevstemme. DENNE STEMME VAR AFGØRENDE i hvad der skulle vise sig at være sidste runde i dette valg, og under stor applaus og megen klynk blev Kasper valgt.


Den nye Præsident (*suk*, red.) takkede for valget og gennemførte med ynde og elegance og beslutsomhed en række beslutninger:


1) Tim skulle flytte sig, så Præsidenten kunne sidde på formandsstolen (nu præsidentembedet) - i bogstaveligste forstand.

2) Det blev besluttet at ændre titlen fra Præsident til Formand.

3) Der blev udskrevet nyvalg til øjeblikkelig afholdelse.


Tim mente i første omgang ikke at det var en god ide med nyvalg så hurtigt, og ønskede at man udskød valget, men hans indre bureaukrat måtte dog hurtigt medgive at valget var ganske lovligt.


Til det nye valg blev Nicolai opstillet af Kasper og Kasper blev opstillet af Nicolai (der var stadig ingen der ville opstille Jakob R).


Nicolai (som jo er under tøflen, red.) skulle gå og fik lov at afgive brevstemme - da der jo var skabt præcedens for dette fra tidligere på aftenen. Under stor spænding blev resultatet 2 stemmer på Kasper to ugyldige (heraf en fra Jan som stemte på mere kaos) og 3 stemmer på Nicolai, der dermed opnåede valg i første runde med mere end 50%.


Valget blev via mobiltelefon - Trekanten er nemlig på forkant med den teknologiske udvikling - meddelt Nicolai, der takkede og gav en omgang.


Sjældent har en formand fået så klart et mandat og så klar en opbakning. Tillykke til FC Trekantens nye formand NICOLAI FUNDERForrige nyhed Næste nyhed