Lidt af hvert


FC Trekantens Brøndbysang

Mindeværdige øjeblikke
Om sitet

Sidst opdateret:


18. December 2008Mere om sitet

Nyhedsoversigt

Fctrekanten.dk er vågnet!

(18.12.2008)

Hov sker der noget #2?

(16.02.2008)

Hov sker der noget?

(04.07.2007)

Nyhedsarkiver

Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2006

Nyhedsarkiv 2005

Nyhedsarkiv 2004

Nyhedsarkiv 2003

Nyhedsarkiv 2002

Nyhedsarkiv 2001

Nyhedsarkiv 2000

Nyhedsarkiv 1999

Besøgende

Vi begyndte at tælle 05.12.2002.

Nyheder ->  Nyhedsarkiv 2002 ->  18.12.2002

fctrekanten.dk ønsker alle en glædelig jul

Der skete meget på vores hjemmeside op til jul: Vi fik nyt udseende og eget domæne. Specielt det sidste kan betegnes som det sidste søm i kisten for den nok så omtalte jyske fodboldfusion, der tidligere sad tungt på ’vores’ domæne. Siden sæsonafslutningen har vi haft en række afstemninger omkring den del af sæsonen, der er gået og specielt den del der mangler. Her umiddelbart før de nye år, samler vi lidt op på disse afstemninger.

Status for efterårssæsonen.

I slutningen af november spurgte vi, hvilken karakter (13-skalaen) FCK skulle have for efterårssæsonen. Afstemningsresultatet dags dato viser, at fctrekanten.dks besøgende gennemsnitligt har givet karakteren 10,7. Det byder, at vurderingen af FCKs præstation ligger et sted mellem ”den udmærkede, men noget rutineprægede præstation” og ”den udmærkede og selvstændige præstation”, hvilket jo egentlig også passer meget godt.


Forventninger til vinterpausen.

FCK har de sidste år skiftet meget ud i spillertruppen i sæsonpauserne. Den 9. december spurgte til forventningerne om køb og salg af spillere.


Afstemningsresultatet dags dato viser, at halvdelen af fctrekanten.dks besøgende regner med, at FCK ikke sælger nogle spillere, til gengæld regner man med at FCK køber mindst 2 spillere i vinterpausen. Det er altså forventningen, at FCK starter forårssæsonen med en forstærket trup.


Forventningerne til forårssæsonen

Den 5. december spurgte vi til forventningerne til forårssæsonen – og de er store!


90 pct. regner dags dato med at FCK bliver mestre. 55 pct. regner oven i købet med at pokalen også ryger til FCK.


Mesterskabsforventningerne kan ikke rigtigt komme bag på nogen, så vi tillod os allerede i slutningen af november at spørge om, i hvilken spillerunde man forventer FCK bliver mestre. Afstemningsresultatet dags dato viser, at godt 13 pct. mente, at vi begik hybris med denne afstemning. Blandt resten er man overbevist om, at mesterskabet er hjemme før kampen i næstsidste runde mod BuIF a/s, de fleste forventer at det sker på hjemmebane mod OB i 4. sidste runde, men der er også en del, der tror vi skal til Esbjerg og se afgørelsen.


Det bliver spændende, at se om fctrekanten.dks besøgendes forventninger kommer til at passe med virkeligheden. Lad os lige opsummere:

Og så regner fctrekanten.dk i øvrigt med at holde juleferie fra nu af, så der er nok ikke så meget nyt det næste stykke tid.Forrige nyhed Næste nyhed