Lidt af hvert


FC Trekantens Brøndbysang

Mindeværdige øjeblikke
Om sitet

Sidst opdateret:


18. December 2008



Mere om sitet

Nyhedsoversigt

Fctrekanten.dk er vågnet!

(18.12.2008)

Hov sker der noget #2?

(16.02.2008)

Hov sker der noget?

(04.07.2007)

Nyhedsarkiver

Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2006

Nyhedsarkiv 2005

Nyhedsarkiv 2004

Nyhedsarkiv 2003

Nyhedsarkiv 2002

Nyhedsarkiv 2001

Nyhedsarkiv 2000

Nyhedsarkiv 1999

Besøgende

Vi begyndte at tælle 05.12.2002.

Nyheder ->  Nyhedsarkiv 2002 ->  08.07.2002

The beast is alive

Ekstra Bladet bragte 4. juli en foruroligende nyhed. Fodboldklubberne Vejle, Kolding og Fredericia arbejder stadig i det skjulte på en fusion, der skal ende med fusion med navnet FC Trekanten.

De skændige tanker om - som en tyv i natten - at stjæle FC Trekantens navn lever i følge Ekstra Bladet måske stadig i bedste velgående. FC Trekanten har tidligere med succes forpurret sådanne planer (Læs mere her)


Nedenfor kan du læse artiklen fra netudgaven af Ekstra Bladet. FC Trekantens chefjurist udtaler i den forbindelse "Indtil videre tager vi det roligt. Det er klart, at vi overvåger situationen nøje. Hvis det bliver nødvendigt tager vi de nødvendige skridt. Det har vi tidligere gjort og vi er ikke bange for at gøre det igen!"


Ekstra Bladet artikel:


FC Trekanten lever

FODBOLD: Tys-tys arbejdsgruppe prøver at skabe grundlag for fodbold-fusion mellem Vejle, Kolding og Fredericia


Siden Vejle måtte forlade Superligaen har der været gang i korridorsnakken, og det forestående kollaps i Kolding FC gør et forestående samarbejde stadig mere realistisk. 


Foreløbig er det yderst sparsomt, hvad der er sluppet ud omkring fusionstankerne, men det ligger fast, at der i lighed med planerne fra efteråret 1999 tænkes på en fusion mellem FC Fredericia, Kolding FC og Vejle. 


Lige nu koncentrerer arbejdsgruppen indsatsen om at skaffe penge til det nye hold. Her knyttes der visse forhåbninger til, at ejerskiftet i Dandy kan virke som katalysator i processen. 


Arbejdsgruppen går i aktion nu, fordi man frygter, at AGF inden for kort tid vil komme til at indtage en dominerende position langs den østjyske kyst, hvis der ikke skabes et troværdigt alternativ i trekant-området. 


Når økonomien er på plads vil arbejdsgruppen så præsentere de tre fusionsklubber for et oplæg for samarbejdet. Et oplæg, der som noget meget centralt vil omfatte ambitiøse planer om at bygge et storstadion lige mellem de tre klubber i trekant-området. 


NY RUTE


Dermed tager fusionstankerne i denne omgang en anden rute end sidst, de var fremme. Dengang druknede snakken i følelser og hjerteblod. 


Alle, som Ekstra Bladet har snakket med, er enige om, at det er af afgørende betydning, at pengene er på plads, hvis en fusion skal blive en succes. Rundt i klubberne vækker det imidlertid almindelig forundring, at der skulle være seriøse fusionsplaner undervejs. 


- Jeg tror helt ærligt ikke på, at der er noget undervejs, så ville jeg altså have hørt det. Men jeg vil godt fastslå, at vi er positive over for at undersøge mulighederne for fusion i Vejle. Hvis vi skal videre, så er det den vej, vi skal. Vejle kan godt komme i Superligaen alene, men skal vi blive deroppe, så kræver det noget meget større, siger bestyrelsesformand Bjarne Hessel fra Vejle. 


- Sidst der blev snakket fusion, var vi ved at miste grundlaget for klubben, så vi er ikke parat til at tage snakken igen. Det vil imidlertid være en anden situation, hvis økonomien er på plads på forhånd. Det vil være den rigtige vej at gå, men det vil overraske mig meget, hvis der er noget på vej, siger manager Stig Pedersen fra FC Fredericia. 


Det var ikke muligt at få en kommentar fra hårdt pressede Kolding FC.




Forrige nyhed Næste nyhed