Nyheder ->  Nyhedsarkiv2007 -> 02.01.2007

Vinderen er fundet!


I den tidlige og varme sommer satte webmaster en proces i gang, der skulle ende med, at den bedste nyhed på Fctrekanten.dk nogensinde nu kan kåres.

Det har som ved alle andre valg i FC Trekantens historie været en kompliceret proces, at finde frem til lige netop den nyhed læserne synes er den bedste, vi har bragt nogensinde.


Nomineringsrunden blev skudt i gang 16. juli 2006 og varede frem til 18. oktober 2006, hvor første afstemningsrunde blev sat i gang. Her var syv nyheder i spil.


15. december blev anden afstemningsrunde sat i gang. Fire nyheder havde kvalificeret sig fra første runde. De fire klassenyheder, som læserne havde stemt videre var:


Afstemningssiden blev vist præcist 600 gange i afstemningsperioden. 24 læsere mente de havde en mening og stemte. Resultatet af afstemningen var:
Trekanten.dk kan hermed kåre nyheden:

som den absolut bedste nyhed nogensinde på disse sider!


Webmaster synes det er fuldt fortjent (selvom det er en af de få nyheder, han ikke selv har skrevet :-). Den suveræne kåring kalder på, at vi her refererer forfatterens egen historie fra 1999 om tilblivelsen af af FC Trekantens sang (har i øvrigt længe været tilgængelig på historiesiderne):


"Formanden (Den Ærede Tidligere The Double Formand (red.)) valgte op til en af de snart rituelle kampe mod Brøndby at gøre alvor ud af en længe næret ambition, nemlig at skabe FC Trekantens egen smædesang til brug for netop disse nyklassiker kampe. Sagen havde rumsteret i Formandens hoved i ugevis, men i det første lange stykke tid var der ikke andet på tegnebrættet end melodien (Jens Vejmand) – og så temaet om beboere i Brøndby, som lukket inde bag hegn af ”sociale” årsager.


Netop dette tema var meget oppe i debatten på det tidspunkt, som følge af, at man lokalt i Brøndby havde overvejet at etablere såkaldt ”gated communities” eller ”afspærrede boligområder”, hvor almindelige mennesker kunne bo i fred i vished om, at et højt og bevogtet hegn lukkede omverdenens ondskab ude, så de kunne sove godt om natten. I offentligheden – og formentlig særligt blandt Nedre C – blev dette (bevidst?) fejltolket som en plan om at lukke de værste ghettoer i Brøndby inde bag hegn! – hvilket der altså naturligvis aldrig havde været tale om, men tanken var inciterende nok til at finde vej til FC Trekantens sang.


Først på selve kampdagen (7. november 1999 ) blev Formanden for alvor ramt af den hellige inspirations lys, grebet som han var af den dér særlige stemning, som man kun oplever op til disse arvefjendeopgør. Sangen fik dermed sin helt særegne perfide tone."

Endeligt må vi endnu en gang bringe det klassiske hovedværk i sin egen rene form:FC Trekantens Brøndbysang

Melodi: Jens Vejmand


Hvem sidder der bag hegnet, med nåle i sin arm
med farver som en svensker og gummi i sin tarm
det gør såmænd en Biffer, hans liv er gået i stå
han lærte ikk' i tide at elske FCK


Nu ligger han i jorden, hans pusher tog ham ud
han kunne ikk' betale for livets sidste skud
en vinterdag i Brøndby, hans liv er gået i stå
i sneen på hans gravsted vi pisser FCK


Se i øvrigt også en af de andre nominerede nyheder, der også handlede om denne store sangForrige nyhed Næste nyhed