Nyheder ->  Nyhedsarkiv2007 -> 13.01.2007

Sort sort hul lukket


Så lykkedes det endeligt, på denne dag hvor seniormedlemmet fylder år. Formanden har ofret sig og bidt i det sure æble. Historien er nu opdateret med beskrivelse af blandt andet nedturen i foråret 2002.

Som det tidligere har været beskrevet på disse sider har det længe været svært at få nogen til at skrive om FC Trekantens historie i foråret 2002. Dette har været helt forståeligt, da skribenten har skulle genopleve de traumatiske oplevelser fra uge 19 i 2002.


Formanden har med nu ofret sig og opdateret denne del af historien. FC Trekantens historie er nu næsten fuldt opdateret. Læs blandt andet nye afsnit om kampene mod Dortmund i efteråret 2001, de brændte straffespark, det utrolige comeback i foråret 2002 og den famøse nedtur i uge 19, der dog havde formildende omstændigheder.


Lige nu mangler FC Trekantens historie faktisk kun en beskrivelse af glædestunderne fra The Double sejren i 2004. Det må dog være ulige lettere at beskrive den fantastiske sæson og Webmaster er på basis af valgløfterne beskrevet her sikker på, at han snart modtager materiale, der endeligt kan føre FC Trekantens historie fuldt 'up to date'



Forrige nyhed Næste nyhed