Nyheder ->  Nyhedsarkiv2012 -> 19.10.2012

Derbysøndag!

Søndag den 21. oktober møder FCK superligaens agterlanterne. Men der er alligevel lagt op til noget særligt, for det er Derby-dag

"Tabellen lyver aldrig". Sådan lyder en af de store fodboldfloskelsandheder. Her på Fctrekanten.dk satte vi allerede den 16. september i år fokus på denne sandhed med nyheden Vi ligger nr. 1". Stillingen før kampene i runde 13 er følgende:
FCK og søndagens modstander befinder sig så absolut i hver sin ende af tabellen, det bemærkes også at FCK har scoret 17 mål flere, lukket 6 mål færre ind og samlet 18 point flere sammen end BuIF. Det ser unægteligt ud til, at der skal øves på "Sommer, sommer og sol; duften af Brøndby i førstedivision" inden søndag.


Ud over det specielle, at det kan blive sidste hjemmekamp mod BuIF i meget langt tid, da BuIF reelt er i fare for at rykke ned, så er kampen også speciel, fordi der for første gang i meget langt tid ikke er indført diverse restriktioner over for fansene. Det har betydet en enorm interesse for kampen og FCK melder om over 30.000 solgte billetter til kampen.


BuIF har oplyst, at alle 3.000 billetter til BuIF supporternes område er solgt. Fctrekanten.dk glæder sig over dette og ser frem til at møde BuIF-koryfæer som disse:


Der er således lagt op til et lokalderby, der på tilskuerfronten kan minde om de gode gamle dage. Fctrekanten glæder sig utroligt meget og håber på mindeværdige mål, som f.eks. dette:
Eller dette
Eller det her
Vi håber så samtidgt på bedre dommerpræstationer end denne
FC Trekanten forventes at stille i en meget stærk opstilling til kampen og Fctrekanten.dk håber, at vi efterfølgende kan bringe jubelbilleder som disse20. juni 200126. august 2002Forrige nyhed