Nyheder ->  Nyhedsarkiv2012 -> 26.09.2012

Fornem debut


FC Trekantens flag #4 havde en fornem debutuge. Fctrekanten.dk var med.

Flag #4 fik som planlagt debut ved Europa League kampen mod Molde torsdag den 20. september 2012. Fctrekanten.dk bringer nedenfor en stemningsreportage.


På forhånd havde Plannthin og Søns flagsnedkeri meddelt at flag #4 ville blive overrakt til Phormanden ved en kort ceremoni på Thyges Kro. Flaget, der i dagens anledning var foldet i en klassisk trekantsfoldning blev overrakt til en stærkt berørt Phormand, der straks herefter holdt sin velforberedte tale.


Fctrekanten.dk bringer her (med eneret) talen, der muligvis har sit udgangspunkt i denne isme:
Et flag er et flag er et flag
og det kan ikke komme bag
på hverken den ene eller den anden

Hali hali halo
Hali hali halo
Hali hali halo


Efter behørig skålen og hyldest af Phormandens tale, blev flagstangen gravet frem fra Thyges baglokale og de forsamlede gik i samlet flok til Gunnar 'Nu' Hansens Plads, hvor flaget blev monteret.


Phormanden havde som en overraskelse sikret sig, at Justin Bieber stillede op som den første flagbærer. Justin fragtede herefter flaget sikkert til sin plads på Nedre C.


Ved kampstart blev det så tid til den egentlige debut for flaget. Fctrekanten.dk har sikret sig disse originale optagelser af debuten:Allerede søndag den 23. september var flaget i aktion igen ved hjemmekampen mod Silkeborg IF. Her blev der i den grad lejlighed til at svinget flaget, da kampen endte 5-0 til FCK. Herunder et billede taget fra A-tribunen, hvor Flag #4 lyser tydligt op.
Forrige nyhed Næste nyhed