Nyheder ->  Nyhedsarkiv2007 -> 28.04.2007

Ikke besøg fra hele verden


FC Trekanten har længe kaldt sig selv for en verdensomspændende organisation, men en analyse af besøgene på hjemmesiden viser, at det nok er en sandhed med modifikationer

Som alle andre store hjemmesider (!) analyserer Fctrekanten.dk løbende besøgsmønstre m.v. Det vil sige, det er vi begyndt på, efter vi blev opmærksom på dette glimrende gratis værktøj Google Analytics, der blevet taget i brug 19. april


Allerede nu har værktøjet givet nyttig information. For eksempel viser det sig, at besøgene på hjemmesiden fordeler sig således efter den besøgendes geografiske placering (jo større cirkler, jo større andel af det samlede antal besøg).

 

Klik og se besøg på verdenskortet


Som det fremgår er det nok - i øjeblikket - at tage munden for for fuld at kalde FC Trekanten en verdensomspændende organisation (Sker jo blandt andet her), da hovedparten af de besøgene på hjemmesiden kommer fra Danmark. Her er det overraskende, at baggrundsdata viser, at over 30 pct. af besøgene kommer fra Viborg, men det er der nok en teknisk forklaring på.


På den internationale front er det dog opløftende, at der er besøg fra London og baggrundsdata afslører også besøg fra Finland. Lidt mere overraskende er besøgene fra henholdsvis Stavanger og Sofia. Det kan dog afsløres at sidstnævnte kun var besøg i under 10 sekunder på sitet.


På baggrund af blandt andet information fra det nye værktøj er hjemmesiden i de sidste dage blevet optimeret på en række områder. Indsatsen er primært gået på at optimere undersider, der var meget langsomme at loade. Det har betydet, at udseendet på nogle undersider er blevet ændret en smule.


Den største synlige ændring er nok ombrydningen af sektionen "Mindeværdige Øjeblikke", hvor man på indgangssiden nu vil finde 'navigationspunkter' som vist til højre.


Nå! ... Det hele skal jo ikke gå op i statistik! I dag spiller nummer 2 (FC Midtjylland) mod nummer 3 (OB), hvilket jo alt andet lige må give pointtab til fordel for FCK, der jo ligger suverænt nummer 1. Søndag spiller FCK på Silkeborg Stadion mod de lokale helte, der allerede har erkendt, at næste sæson foregår i 1. division.


FC Trekanten har ikke planer om, at tage til det jyske (selvom BS via mail lidt tvetydigt har meddelt, at han befinder sig på Lars Tyndskids mark!) Der forventes dog stadigt stort fremmøde til returkampen i pokalsemifinalen på onsdag!



Forrige nyhed Næste nyhed