Nyheder ->  Nyhedsarkiv2007 -> 24.04.2007

Danmarks dårligste tabere


Med weekendens sikre 3-1 sejr over AC Horsens ser det godt ud for FCK. Det ser til gengæld mindre godt ud for Vestegnens stolthed.

Midt i anden halvleg i søndagens kamp bredte AC Horsens' fanklub "Den gule fare" banneret vist til højre ud. Unægteligt gode tabere de gæve østjyder.


Fctrekanten.dk ville gerne sige tak, men følger klubbens officielle holdning til sagerne - Det er først når mesterskabet matematisk er helt sikkert, at vi vil snakke om det.


Man har jo som bekendt et standpunkt til man får et nyt, så lad os alligevel fortsætte snakken om mesterskabet og på 'jysk' konstatere, at det nu ikke ser så skidt ud endda! Efter 26. spillerunde er FCK 13 point foran Midtjylland på andenpladsen og 17 point foran OB på 3. pladsen. Der er seks kampe tilbage og dermed 21 point at spille om og OB og Midtjylland mødes lørdag.


Nå ja, så er der jo lige Vestegnens stolthed, der søndag endnu en gang tabte på udebane mod bundholdet Vejle. BuIF har nu konsolideret sig på sjettepladsen 25 point! efter FCK.


Dette var for meget for supporterne af 'Hele Danmarks hold', der gik amok i Vejle (et efter sigende smuk stadion i Nørreskoven, som allerede mange FC Trekanter har meldt ud de vil besøge i sidste spillerunde). Det fik MetroXpress til at bringe overskriften til venstre. Vi er helt enige!


Fokus i den nærmeste tid er i høj grad også rettet mod pokalturneringen, hvor FCK på onsdag spiller første semifinale i Lyngby mod 1. divisions suveræne tophold. Fctrekanten.dk er lidt usikker på, hvor stort hold FC Trekanten stiller med i Lyngby, men næste onsdag forventes ret stort hold til returkamp i Parken.


Så er det endeligt på sin plads at bringe et tillykke til BS, der fylder 41 i dag.


Forrige nyhed Næste nyhed