Afstemningsoversigt ->Afstemning 27.04.2007

27. april sendte vi det - troede vi - ganske uskyldige spørgsmål "Et ungt medlem af FCtrekanten bør kaldes" til afstemning. Det skulle vise sig at blive den mest blodigt alvorlige afstemning der nogensinde har været på vores sider.


Der blev i alt afgivet 508! stemmer. Vi bringer traditionen tro resultatet af afstemningen nedenfor.
Webmaster er grundet det uhørt høje stemmetal blevet bedt om at analysere resultatet, vi bringer hans meget lange analyse i meget forkortet udgave nedenfor:


Det første man som ekspertanalytiker af afstemninger på fctrekanten.dk bemærker, er ikke det klare flertal, men at der for en gang skyld er meget få, der er ligeglade. Det må altså være et emne, der optager læserne på fctrekanten.dk langt mere end f.eks. hvordan det går FCK i Champions League, hvor vi oplever meget lavere afstemningsdeltagelse.

... bla. bla. bla. sociopykologiske træk ved ... bla. bla. bla.


Det næste man naturligvis falder over, er det markante flertal for, at FC Trekanten ikke skal have meget unge medlemmer. Det peger på en stor bevidsthed om, at ...

... bla. bla. bla. forbildeders eventuelle dårlige indflydelse ... bla. bla. bla.


Blandt de, der har stemt på et navn, har flertallet stem på "Young Blood", hvilket antyder ...

... bla. bla. bla. amerikansk kulturimperialisme ... bla. bla. bla.


Det korte af det lange er, at der nok bliver behov for en afstemning om, hvornår man er meget ung? Denne aftemning vil nok kunne findes på disse sider i løbet af efteråret